Onze Paarden

Graag stellen wij op deze pagina  onze paarden aan u voor!

 

Figo (Armani x Houston)

(Foto: Julia D’Ailly)

Figo is onze alleskunner! Hij is een ruin, geboren in 2010. Momenteel loopt hij de ZZ zwaar dressuur oefeningen en zullen wij aankomend seizoen onze overstap maken naar de subtop.

De erelijst van Figo is behoorlijk indrukwekkend. Zo is hij 6x Kringkampioen geworden, 6x Regiokampioen, Nederlands Kampioen M2, winnaar van de Almelose Ruiterdagen (2017)en heeft hij 2x de Zilveren Ster gewonnen (Haaksbergen). Met recht is hij de koning van stal!

 

Charnieta (Johnson x Marlon)

(Foto: Julia D’Ailly)

Charnieta (bij ons afgekort tot Charlie), is een hele bijzondere merrie. Geboren in 2007 met een hele bijzondere gebruiksaanwijzing. Het heeft even geduurd maar inmiddels weten we precies wat we aan haar hebben en zij aan ons. Samen kunnen we een heleboel aan! Momenteel loopt Charlie Prix Saint Georges / Intermediaire 1 dressuur en dat doet ze zeker niet onverdienstelijk!

Gabana (Bretton Woods x Olivi)

(Foto: Michelle Kruize)

Gabana is sinds afgelopen zomer (2017) bij ons. We zijn in de L2 begonnen en inmiddels, 6 maanden later hebben we net de Nederlandse Kampioenschappen Z1 met een 4e plek afgesloten. Gabana is dan ook een echte Powerhouse! Ze is in 2011 geboren wat haar nu net 7 jaar oud maakt. Inmiddels heeft ze ook al het sportpredikaat te pakken. Momenteel loopt ze Z2 met winst. Wij zijn echt fan van haar en zijn heel erg benieuwd hoe Gabana zich verder zal ontwikkelen. Dat ze talent heeft is in ieder geval zeker!

 

Brooklyn (Depardieu x Rohdiamant)

(Foto: Julia D’Ailly)

Knappe Brooklyn! Deze merrie is geboren in 2006 en ze is werkelijk een droom om te rijden. Ze pakt alles heel fijn aan. Brooklyn is 4x Kringkampioen geweest en is opgeleid tot en met het Intermediaire 1. Volgend jaar hopen wij een heel mooi veulentje met haar te fokken. Als zij haar instelling én prachtige ruime gangen meegeeft, dan kan het niet anders dan een TOP veulen worden.

 

Adorette (Quite Easy x Baloubet du Rouet)

(Foto: Viktor Krijt)

Adorette (voor insiders Brownie) is onze Topper met een prachtige springtechniek en 3 super gangen. Brownie is geboren in 2005 en wordt opgeleid door Jamie Vegter. Inmiddels hebben ze samen een behoorlijk indrukwekkende lijst met prestaties neergezet. Zo zijn zij momenteel M1 start-gerechtigd in de dressuur, springen rond in de Z-klasse en lopen in de M klasse van de SGWs mee. Zoals je kan zien, een heel allrounde combinatie.  En dat ze goed zijn in wat ze doen, hebben ze wel bewezen op het Nederlands Kampioenschap SGW waar ze brons behaalden in de klasse L. Wij zijn trots op Brownie en Jamie!