Pensionstalling

Pensionstalling
Stal Driener Broak bevindt zich achter de Universiteit Twente, tussen Enschede en Hengelo. De stal is gelegen in een zéér bosrijke omgeving, waar schitterende buitenritten kunnen worden gemaakt.

De paarden/pony’s staan in volpension en worden 7 dagen per week volledig verzorgd door ons (gevoerd/gemest/naar buiten en binnen gezet). Ze krijgen 3 maal daags hooi van uitstekende kwaliteit en 2 maal daags sportbrok. Indien gewenst kan dit aangevuld worden met een muesli en/of luzerne. De paarden staan op vlas. Er wordt 3 maal per week uitgemest en opgestrooid.

 

 

Wat bieden wij:
Stal Driener Broak beschikt over een 20×40 binnenbaan met sportbodem. Tevens is er een 40×40 buitenbaan aanwezig met spring- en cross materiaal. Rondom de buitenbaan is een cross country parcours aangelegd. De paarden gaan dagelijks naar de weide indien het weer dit toelaat. Voor de dagen met slecht weer zijn er grote paddocks met zandbodem beschikbaar, die tevens als longeer cirkel kunnen dienen.

De accommodatie heeft een was/poetsplaats voorzien van warm water en solarium. Dit maakt het mogelijk uw paard goed te verzorgen, zowel voor als na de training.  Een verwarmde kantine met koffie/thee voorzieningen is aanwezig. Deze biedt goed uitzicht op de binnenbaan en tevens de weide en paddock.

 

Africhting/Instructie
Het is mogelijk om uw paard in training te zetten bij Stal Driener Broak. Joyce heeft al haar paarden zelf opgeleid tot diverse subtop niveaus. De diverse keuringstrajecten zijn niet onbekend op Stal Driener Broak.  De Ibop en/of Pavo Cup wedstrijden zijn diverse malen gereden. Regelmatig heeft Joyce diverse merries in training met als doel het sportpredikaat te behalen.

Tevens is Joyce volledig ORUN gediplomeerd waardoor lessen op elk niveau mogelijk zijn. De lessen worden verzorgd op onze locatie in Enschede. Indien gewenst is het mogelijk om ook bij u thuis op locatie te komen. Vraag ons naar de mogelijkheden!