Over ons

Stal Driener Broak wordt gerund door de Familie Vegter; Job, Joyce en Jamie. De dagelijkse leiding ligt in handen van Joyce.

Job heeft zijn sporen al vele jaren geleden verdiend in de paardensport. Sinds zijn 12de is hij dagelijks bij de paarden te vinden. Het duurde dan ook niet lang of Job begon wedstrijden te rijden. Zowel in de springring alsmede in de Samengestelde Wedstrijden (SGW) heeft Job op nationaal niveau laten zien wat hij in huis heeft. Een van de vele hoogtepunten was zijn startbewijs voor de welbekende cross in Boekelo. Naast zijn sportieve carriere heeft Job ook de basis gelegd voor Stal Driener Broak. Ooit begonnen met een manege met enkel de buitenbaan tot zijn beschikking is het complex langzaam aan uitgegroeid tot wat het hedendaags is. Inmiddels bestaat de manege niet meer, maar de trainings- en pensionstal is in volle bloei.

Van jongs af aan zijn Joyce en Jamie met en bij de paarden opgegroeid. Via de ponies is de overstap gemaakt naar de paarden. Hedendaags rijdt Joyce voornamelijk dressuur, terwijl Jamie SGW’s rijdt.